06 455 74 128 info@heroservice.nl

Housekeeping & Public Area

Housekeeping

De hospitality services van Hero Service zijn goed af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Zo kun je bij ons terecht voor het laten verzorgen van de entree en andere publieke ruimten, maar ook wanneer je behoefte hebt aan een kamermeisje of kamerjongen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een veelzijdigheid aan housekeeping services die wij goed aan kunnen passen op jouw specifieke vraagstuk.

Kamermeisjes en kamerjongens

Je kunt gebruik maken van onze hospitality services wanneer je behoefte hebt aan services op het vlak van housekeeping. Een kamermeisje of kamerjongen kan de volledige schoonmaak van een hotelkamer of accommodatie verzorgen. Wanneer je gasten ontvangt, dan wil je zeker zijn dat deze gasten terecht komen in een mooie, goed verzorgde en netjes schone ruimte. Onze professionals in housekeeping zorgen hier graag voor. Met een passie voor schoonmaak en een oog voor detail gaan zij voor je aan de slag, zodat jij je gasten in de juiste sfeer kunt verwelkomen.

Housekeeping professionals voor publieke ruimten

Natuurlijk hoort iedere kamer of accommodatie netjes schoon te zijn, maar dit geldt ook zeker voor de publieke ruimten, zoals de ontvangstruimte. Deze ruimten vormen het algemene visitekaartje van je gelegenheid. De eerste indruk van gasten zal hierop gebaseerd zijn. Uiteraard wil je een optimale eerste indruk maken, zodat gasten graag nog eens terugkomen. Vanuit onze hospitality services bieden wij housekeeping professionals die de publieke ruimten tot in de puntjes reinigen en verzorgen. Zo maak jij altijd je beste eerste indruk op gasten en komen zij met een grote glimlach nog eens binnenwandelen.

Vrijblijvend offerte aanvragen