06 455 74 128 info@heroservice.nl

Caring Office Cleaning

Schoonmaak

De schoonmaak uitbesteden? Dan zit je bij Hero Service zeker goed. Als ervaren uitzendbureau in Amsterdam, Noord-Holland, hebben wij ons gespecialiseerd op het vlak van reiniging. Wil jij de schoonmaak uitbesteden aan een ervaren partij? Dan staan wij voor je klaar met een brede service. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden die wij bieden.

Scholen schoonmaak

Veel scholen willen de schoonmaak uitbesteden om zeker te zijn dat de klaslokalen, sanitaire ruimten en openbare ruimten echt goed schoon zijn. Dit is ook belangrijk. De kinderen besteden de schooldag in deze ruimten en zij hebben een gezonde omgeving nodig. Je kunt de schoonmaak uitbesteden aan onze professionals. Je bent er altijd zeker van dat de school optimaal schoon – en dus gezond – is voor de kinderen, leerkrachten én ouders.

Office schoonmaak

De schoonmaak uitbesteden van je kantoor? Wij regelen het voor je! Of je nu een groot of een relatief klein kantoorpand hebt: je kunt altijd bij Hero Service terecht voor het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden. Naar wens kunnen wij de werkplekken, de openbare ruimten, de sanitaire ruimten en de kantoorkantine schoonmaken. Uiteraard bespreken wij graag met jouw wat je specifieke behoeften zijn, zodat zij onze dienstverlening hier goed op aan kunnen passen.

Afwas

Een eindeloze afwas en niemand die zich eraan durft te wagen? Dan neem je direct contact op met Hero Service. Wij hebben altijd een professional voor je klaarstaan aan wie je deze taak met een gerust hart over kunt laten. Wij werken met veel verschillende professionals. Hierdoor kun je altijd jouw vorm van schoonmaak uitbesteden aan ons. Wij vinden voor iedere klus, zelfs voor de afwas, een gedreven professional die er graag de handen voor uit de mouwen steekt.

Overige schoonmaakwerkzaamheden

Bovenstaande schoonmaakwerkzaamheden zijn slechts voorbeelden. Wij hebben ons gespecialiseerd in de wereld van schoonmaak en gaan daarom geen taak uit de weg. Wil jij de schoonmaak uitbesteden van een vakantiepark, van een garage, van een industrieel bedrijf of misschien wel een speeltuin? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Vrijblijvend offerte aanvragen