06 455 74 128 info@heroservice.nl

Over ons

Onze drijvende kracht is het doel waarvoor we ons committeren in onze schoonmaakdiensten.

Ons bestaan

Het begin van onze schoonmaakdiensten

De vraag naar schoonmaakdiensten is de afgelopen jaren gestaag toegenomen, en wij hebben deze uitdaging met enthousiasme aangepakt. Gedreven door motivatie, overtuiging en een doordacht plan betraden wij vol vertrouwen de branche met de start van Hero Service schoonmaakdiensten.

Onze professionals

Hero Service levert schoonmaakdiensten verzorgd door hoogopgeleide professionals met een gepassioneerde toewijding aan de schoonmaakbranche. Dit garandeert dat je altijd het beste mag verwachten van onze medewerkers. Wij koesteren onze werknemers en bieden hen het beste op het gebied van human resource management. De professionals die onze schoonmaakdiensten uitvoeren verdienen niets minder dan respect en waardering.

Onze missie

Hero Service biedt hoogwaardige schoonmaakdiensten vanuit een duidelijke visie en missie. We streven er altijd naar om boven verwachting te presteren, ongeacht de omvang van de klant. Bij Hero Service worden alle klanten met een grote, warme glimlach begroet. Door middel van onze uitgebreide schoonmaakdiensten streven we naar maximale klanttevredenheid.

Onze passie

Sinds het begin van onze schoonmaakdiensten beschouwen we onze reis als een groot, gepassioneerd avontuur. We herstellen diverse ruimtes, waaronder sanitaire voorzieningen, ontvangstruimten, bureaus, kantoorruimtes, klaslokalen en speelruimtes, om weer te stralen. Onze voldoening halen we dagelijks uit het creëren van een gastvrije omgeving met een glimlach.

Vrijblijvend offerte aanvragen